A
A
A
AA
A
A
AA
A
A
A
Horizon Zorgcentrum

Zorgappartementen


U beschikt over een keukenblok met koelkast, doucheruimte met toilet, een elektrisch bedienbaar zonnescherm, rookmelder en een radio plus noodoproep. Een aansluiting voor telefoon en televisie (voor eigen rekening) maakt uw kamer compleet. En niet te vergeten, u heeft altijd een schitterend uitzicht!

In het kader van het Arbobeleid komt in elk éénpersoonsappartement een hoog-laag bed, aan te schaffen via uw huisarts. De zorgmanager adviseert u bijvoorbeeld over het in huis halen van overige hulpmiddelen, zoals een rollator. Voor meer informatie over de kosten kunt u het beste contact opnemen met uw huisarts en/of zorgverzekeraar.

Inrichting van appartement
De inrichting en stoffering van uw vertrek betaalt u zelf. Behang- en schilderwerk komen voor rekening van Horizon. Hoe zit het met de afmetingen van uw kamer? Woongedeelte: 4,50 m. bij 4,50 m.

De tweepersoonsappartementen beschikken over een aparte slaapkamer van 3,66 m. bij 4,02 m. Richt gerust uw leefomgeving zoveel mogelijk in naar eigen smaak. Onze technische medewerker of de zorgmanager staan voor u klaar als u hierover vragen heeft.