A
A
A
AA
A
A
AA
A
A
A
Horizon Zorgcentrum
Horizon Zorgcentrum
Horizon Zorgcentrum

Aanmelden


Het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) stuurt uw positieve indicatie naar het zorgkantoor Noord-Holland Noord, die u vervolgens toewijst aan een instelling. Als u Horizon als voorkeursinstelling heeft aangegeven, nemen wij binnen 3 dagen contact met u op om een afspraak te maken voor een huisbezoek. Als u over een positieve indicatie beschikt van het CIZ, komt u in aanmerking voor opname. Telefoonnummer CIZ: 088-7891330.

Kennismakingsgesprek
Tijdens het kennismakingsgesprek informeren wij u over ons zorgcentrum en de eventuele wachtlijst. Als u graag een rondleiding wilt, dan is dat geen probleem. Wij laten u graag ons zorgcentrum zien en bezichtigen onder meer een appartement. Bij een volledige bezetting van alle kamers nemen wij contact met u op zodra er ruimte beschikbaar komt. Op de dag van opname krijgt u met uw familie een rondleiding van uw contactverzorgende, waarbij u kennis maakt met alle faciliteiten die Horizon biedt.

Heeft u vragen over de aanmelding? Neem dan contact met ons op via 0226-314430 of mail naar info@dev.horizonzorgcentrum.nl.