A
A
A
AA
A
A
AA
A
A
A
Horizon Zorgcentrum
Horizon Zorgcentrum
Horizon Zorgcentrum

Wonen met zorg
 

Zorgcentrum Horizon ligt middenin een woonwijk, vlakbij het winkelcentrum en tegenover het museum "de Broeker Veiling". In ons Zorgcentrum wonen ouderen, zowel alleenstaanden als echtparen. Er wordt zorg aangeboden en diensten verleend die bewoners in staat stellen zo lang mogelijk zelfstandig te blijven functioneren en maatschappelijk actief te zijn. De Protestants Christelijke identiteit speelt daarbij een belangrijke rol. 

Het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) stuurt uw positieve indicatie naar het zorgkantoor Noord-Holland Noord, die u vervolgens toewijst aan een instelling. Als u Horizon als voorkeursinstelling heeft aangegeven, nemen wij binnen 3 dagen contact met u op om een afspraak te maken voor een huisbezoek.
Als u over een positieve indicatie beschikt van het CIZ, komt u in aanmerking voor opname. Telefoonnummer CIZ: 088-7891330.

Tijdens het kennismakingsgesprek informeren wij u over ons zorgcentrum en de eventuele wachtlijst. Als u er prijs op stelt, leiden wij u rond door Horizon en bezichtigen onder meer een appartement. Bij een volledige bezetting van alle kamers nemen wij contact met u op zodra er ruimte beschikbaar komt. Op de dag van opname krijgt u met uw familie een rondleiding van uw contactverzorgende, waarbij u kennis maakt met alle faciliteiten die Horizon biedt.