A
A
A
AA
A
A
AA
A
A
A
Horizon Zorgcentrum
Horizon Zorgcentrum
Horizon Zorgcentrum

Een heerlijk dagje naar Petten

 

Afgelopen zomer zijn we met een groep bewoners naar Petten geweest. Dit uitstapje was volledig verzorgd door het Nationaal Ouderenfonds. In Petten werden we verwelkomd door medewerkers van het Nationaal Ouderenfonds en vrijwilligers van het Rode Kruis. In het spiksplinternieuwe paviljoen Zee en Strand stond de koffie en gebak al voor ons klaar. We waren niet alleen met onze groep bewoners, maar er waren ook bewoners van de Marke uit Bergen, een groep van Welzijn Ouderen uit Bergen en een grote groep uit Nieuwekerk aan de IJssel.

Lekker genieten van de zee
Na de koffie was er tijd om met de strandrolstoel over het strand naar de zee te rijden. Heerlijk de wind door de haren en lekker warm onder een deken genieten van de zee. Degene die niet met de strandrolstoel meegingen zaten op het terras achter glas te genieten van alle gebeurtenissen op het strand: Kinderen met vliegers, mensen die gingen pootjebaden etc.

Een heerlijke dag
Om 12:30 uur stond de lunch voor ons klaar en die was voortreffelijk. Na de lunch zijn er weer een aantal bewoners in de rolstoel naar de zee geweest. Het was wel iets frisser geworden, maar met een deken over hen heen was het evengoed heerlijk. Precies op tijd stonden de taxi’s weer klaar om ons terug te brengen naar Horizon. Het was een heerlijke dag die we zeker nog een keer over doen.