A
A
A
AA
A
A
AA
A
A
A
Horizon Zorgcentrum
Horizon Zorgcentrum
Horizon Zorgcentrum

3e prijs voor het mooiste gebouw van Langedijk
 

Zaterdag 24 juni 2017 was de uitreiking van de AIA-Architectuurprijs 2017 voor het mooiste gebouw van Langedijk. Met trots kunnen wij u mededelen, dat wij met ons nieuwe appartementencomplex, de derde prijs hebben gewonnen.

Ter gelegenheid van de Dag van de Architectuur heeft het Architectuur Informatiecentrum Alkmaar (AIA) een tentoonstelling georganiseerd van bijzondere hedendaagse architectuur in Langedijk. De tentoonstelling omvat de belangrijkste architectuurontwerpen, die in de afgelopen 20 jaar in Langedijk zijn gebouwd. Vanaf de opening van de tentoonstelling konden bezoekers hun stem uitbrengen op het 'mooiste gebouw van Langedijk'. Ook kon er gestemd worden via de website van het Noord-Hollands Dagblad. Daarnaast vond er een beoordeling plaats door een vakjury.

Tussen de 20 genomineerden bevond zich ook ons nieuwe appartementencomplex. In 2013 hebben wij aan de kant van de Voorburggracht in Broek op Langedijk, 18 nieuwe zorgappartementen laten bouwen. Dit appartementencomplex is ontworpen door Wim-Jan Dijk van Heldoorn Ruedisulj Architecten uit Leeuwarden. We zijn zeer trots dat we de derde prijs hebben gewonnen en onze felicitaties gaan dan ook uit naar Wim-Jan Dijk en Heldoorn Ruedisulj Architecten.