A
A
A
AA
A
A
AA
A
A
A
Horizon Zorgcentrum
Horizon Zorgcentrum
Horizon Zorgcentrum

Nieuws


Blijf op de hoogte van het nieuws rondom Horizon. Hier vindt u actuele berichten over de zorg in Horizon en over leuke activiteiten die hebben plaatsgevonden.

Hart voor Haiti
Hart voor Haiti
De komende weken vragen wij tijdens de weeksluiting op iedere vrijdag om 19:00 uur, aandacht voor Hart voor Haiti.
3e prijs AIA-Architectuurprijs 2017
3e prijs AIA-Architectuurprijs 2017
Zaterdag 24 juni 2017 was de uitreiking van het mooiste gebouw van Langedijk. We zijn zeer trots dat we met ons nieuwe appartementencomplex de derde prijs hebben gewonnen. Gefeliciteerd Wim-Jan Dijk van Heldoorn Ruedisulj Architecten.
Een geweldig optreden van Skotwal
Een geweldig optreden van Skotwal
Zondag 30 oktober gaf Skotwal een optreden in Horizon. Deze band uit Sint Pancras vertaalt Amerikaanse country muziek, bijvoorbeeld liedjes van Johnny Cash, naar het Westfries. De bewoners hebben ontzettend genoten. Klik op ‘lees verder’ om de video te kunnen bekijken.
Start thuiskamerproject
Start thuiskamerproject
Het thuiskamerproject is gestart. In het project krijgen de bewoners extra aandacht en worden zij onder professionele begeleiding betrokken bij dagelijkse activiteiten die ook in een normaal huishouden plaatsvinden. Ook de krant Langedijk Centraal besteedde aandacht aan dit project. Lees hier het artikel.
Naar de Broeker Veiling
Naar de Broeker Veiling
In het najaar gingen we met een groep bewoners naar museum Broekerveiling. We hebben in de veilingbanken gezeten en een veiling zoals vroeger meegemaakt. We kregen koffie met een lekker gebakje, en we sloten het uitstapje af met een rondvaart door het rijk der 1000 eilanden. Kortom, het was een nostalgische dag.
Crowdfunding voor Tovertafel
Crowdfunding voor Tovertafel
De crowdfunding campagne voor de aanschaf van een Tovertafel voor de bewoners is een succes! We zitten al op 100% van het bedrag dat nodig is voor de aanschaf. De leerlingen van de Hogeschool van Amsterdam hebben geld verzameld door klusjes te doen in de omgeving van de school. Dit leverde een bedrag op van €1700,-. De Tovertafel is inmiddels aangeschaft. Het is een groot succes. Lees meer hierover bij nieuws en activiteiten.
Een heerlijk dagje naar Petten
Een heerlijk dagje naar Petten
We zijn met een groep bewoners een heerlijk dagje naar Petten geweest. Dit uitstapje was volledig verzorgd door het Nationaal Ouderenfonds. We hebben deze dag lekker genoten van de zee, de wind en de kinderen die lekker aan het vliegeren waren.