A
A
A
AA
A
A
AA
A
A
A
Horizon Zorgcentrum
Horizon Zorgcentrum
Horizon Zorgcentrum

Wonen in een huurappartement

 

U heeft in Broek op Langedijk ook de mogelijkheid om een zorgwoning te huren. Deze zorgwoningen worden aangeboden door de Protestants Christelijke Stichting voor Woningen voor Ouderen. De stichting is in 1975 gestart met het aanbieden van zorgwoningen op het Dr. Manjoeroplantsoen. Dit is later uitgebreid met de zorgwoningen op de Grundel en de Boeier. Meer informatie kunt u vinden op www.horizonwonen.nl.

Dr. Manjoeroplantsoen

Op het Dr. Manjoeroplantsoen in Broek op Langedijk staan verschillende typen zorgwoningen. U kunt onder andere kiezen voor een woning met een tuin, zoals op de afbeelding hiernaast. De woningen zijn gelegen aan de rand van het Duizend Eilandenrijk.

Grundel en Boeier

De zorgwoningen op de Grundel en de Boeier hebben een voor- en achtertuin. De voortuin is gelegen aan het water, zodat u in de zomer kunt genieten van alle bootjes die langs varen. De woningen beschikken daarnaast over een ruime woonkamer met open keuken.

 

Boeier 40-74

In 2013 zijn er geheel nieuwe zorgwoningen gebouwd op Boeier 40-74. De woningen zijn luxe appartementen met de keuze uit één of twee slaapkamers, een ruime woonkamer met open keuken en een luxe badkamer. Sommige woningen beschikken daarnaast over een balkon of terras.