A
A
A
AA
A
A
AA
A
A
A
Horizon Zorgcentrum
Horizon Zorgcentrum
Horizon Zorgcentrum

Horizon Zorgcentrum


Horizon Zorgcentrum is een kleinschalig centrum voor ouderen. Wij bieden een breed aanbod aan zorg zoals wonen met zorg, thuiszorg, kleinschalig wonen en kortdurende opnames.

Wij bieden zorg waarin u centraal staat. Onze zorgvisie: “Wij streven ernaar om onze bewoners door het aanbieden van zorg en het verlenen van diensten, in staat te stellen zo lang mogelijk zelfstandig te blijven functioneren en eigen keuzes te laten maken".

Wij verlenen zorg met hart en ziel vanuit onze christelijke levensovertuiging en daarom bent ook u welkom, van welke gezindte u ook bent.

Nieuws
Nieuws
Zondag 30 oktober gaf Skotwal een optreden in Horizon. Skotwal vertaalt Amerikaanse country muziek in het Westfries. Heel herkenbaar voor de bewoners en zij hebben daarom ook ontzettend genoten.
Meer dan het gewone
Meer dan het gewone
Een vrijwilliger aan het woord "Iets doen voor een medemens geeft mij het gevoel dat ik ertoe doe". Ik ben een dankbaar mens, ik heb veel en kan veel weggeven. Nu ik met pensioen ben, heb ik tijd voor het vrijwilligerswerk waar ik altijd al zin in had.
Wonen met zorg
Wonen met zorg
Er zijn verschillende mogelijkheden: 1. Wonen in een appartement in het zorgcentrum met de ondersteuning die nodig is. 2. Zelfstandig wonen in een huurappartement waarin wij u de zorg bieden die u wenst. 3. Tijdelijk bij ons wonen na bijvoorbeeld een ziekenhuisopname.
Kleinschalig wonen
Kleinschalig wonen
Zorg voor dementerende bewoners in een huiselijke omgeving met vaste begeleiders. Er zijn veel activiteiten en u kunt ook helpen bij de afwas, tafeldekken en dergelijke.
Horizon Thuiszorg
Horizon Thuiszorg
Horizon Thuiszorg biedt uitstekende zorg aan huis, dankzij kleine teams en het flexibel inzetbare, gekwalificeerde personeel. Deze zorg wordt samen met u afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen.
Komt u eens langs?
Komt u eens langs?
Bent u benieuwd hoe onze zorginstelling eruit ziet? Wilt u meer informatie? Neem gerust een kijkje op onze impressiepagina. Of komt u een keer langs. Ons bezoekadres: Horizon Zorgcentrum, Boeier 2, 1721 GA Broek op Langedijk.