A
A
A
AA
A
A
AA
A
A
A
Horizon Zorgcentrum
Horizon Zorgcentrum
Horizon Zorgcentrum

 

Horizon Zorgcentrum


Horizon Zorgcentrum is een kleinschalig centrum voor ouderen in Broek op Langedijk. Wij bieden een breed aanbod aan zorg, zoals wonen met zorg, thuiszorg, kleinschalig wonen en kortdurende opnames.

Wij bieden zorg waarin u centraal staat. Onze zorgvisie: “Wij streven ernaar om onze bewoners door het aanbieden van zorg en het verlenen van diensten, in staat te stellen zo lang mogelijk zelfstandig te blijven functioneren en eigen keuzes te laten maken".

Wij verlenen zorg met hart en ziel vanuit onze christelijke levensovertuiging en daarom bent ook u welkom, van welke gezindte u ook bent.

Waardeer ons
Waardeer ons
Horizon Zorgcentrum is aangesloten bij ZorgkaartNederland. Wij hechten namelijk veel waarde aan uw mening en ervaring. Lees hier verder hoe u een waardering kunt plaatsen.
Wonen met zorg
Wonen met zorg
Er zijn bij ons verschillende woon- en zorgmogelijkheden: wonen in het zorgcentrum, kleinschalig wonen en een tijdelijk verblijf.
Nieuws
Nieuws
Op onze nieuwspagina kunt u de laatse nieuwtjes en resente activiteiten volgen. Zie ook onze facebook en instagram pagina's!
Horizon Thuiszorg
Horizon Thuiszorg
Horizon Thuiszorg biedt uitstekende zorg aan huis. Deze zorg wordt samen met u afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen.