A
A
A
AA
A
A
AA
A
A
A
Horizon Zorgcentrum
Wonen met zorg
Wonen met zorg
Er zijn bij ons verschillende woon- en zorgmogelijkheden: wonen in het zorgcentrum, zelfstandig wonen in een huurappartement en een tijdelijk verblijf.
Kleinschalig wonen
Kleinschalig wonen
Zorg voor dementerende bewoners in een huiselijke omgeving met vaste begeleiders. Er zijn veel activiteiten en u kunt ook helpen bij de afwas, tafeldekken en dergelijke.
Horizon Thuiszorg
Horizon Thuiszorg
Horizon Thuiszorg biedt uitstekende zorg aan huis, dankzij kleine teams en het flexibel inzetbare, gekwalificeerde personeel. Deze zorg wordt samen met u afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen.
Waardeer ons
Waardeer ons
Horizon Zorgcentrum is aangesloten bij ZorgkaartNederland. Wij hechten namelijk veel waarde aan uw mening en ervaring. Lees hier verder hoe u een waardering kunt plaatsen.
Nieuws
Nieuws
Zondag 30 oktober gaf Skotwal een optreden in Horizon. Skotwal vertaalt Amerikaanse country muziek in het Westfries. Heel herkenbaar voor de bewoners en zij hebben daarom ook ontzettend genoten.
Komt u eens langs?
Komt u eens langs?
Bent u benieuwd hoe onze zorginstelling eruit ziet? Wilt u meer informatie? Neem gerust een kijkje op onze impressiepagina. Of komt u een keer langs. Ons bezoekadres: Horizon Zorgcentrum, Boeier 2, 1721 GA Broek op Langedijk.